En moderne platform

Meget mere end oversættelse 

Sådan giver vi dig nøglen til selvstændighed

NEMConnect app og websystem gør det nemt for dig at få fat i en tolk. Appen kobler automatisk en kompetent fagspecialiseret tolk på samtalen mellem en ikke-dansktalende borger og dansktalende brugere. Tolkene bliver ikke kun valgt efter det ønskede sprog. De har også det nødvendige ordforråd, inden for den fagretning du har brug for. Appen er brugervenlig og designet så også analfabeter kan bruge den.  

Se hvordan appen fungerer

Effektivitet og overblik?
Ja tak! 

Har du svært ved at danne dig et overblik over generel og individuel tolkeforbrug, brugere og dataudtræk? Med NEMConnect får du en skræddersyet løsning, der matcher dine ønsker.
Vores cloud-baserede websystem reducerer dit administrative arbejde, effektiviserer dine arbejdsgange og tilbyder forskellige oversigter over historisk forbrug.

Derfor giver QR-koder sproglig frihed

Vi oversætter arbejdsopgaver og manualer, så dine ikke-dansktalende medarbejdere kan forstå deres opgaver. Dine medarbejdere scanner QR-koden på deres app og får opgaven vist på deres modersmål. NEMConnects QR-koder er et effektivt sprog- og kommunikationsværktøj.

Sproget er nøglen til selvstændighed og med vores QR-kodeløsning kan du nu få erhvervsrelateret danskundervisning. 

 

Vil du ha’ den lange version?

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte. Så kan vi tage en uforpligtende snak.

+45 8680 6300

info@nemconnect.dk

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up