Vision 

NEMConnects vision er at forbinde mennesker nemt og hurtigt

Idéen blev født i en børnehave

NEMConnect's vision er at forbinde mennesker nemt og hurtigt 
 

Ideen til NEMConnect oversættelsesapp blev født i en børnehave. Glennie Christensen var i år 2014 mentor for en flygtningefamilie med en søn ved navn Ali. Ali havde hængt sig selv i sit halstørreklæde på legepladsen i børnehaven, det tog pædagogerne 3,5 timer at finde en tolk der kunne formidle den dårlige nyhed til forældrene, det mundede ud i at forældrene ikke nåede at sige farvel til deres lille søn.

Glennie vil gøre noget ved udfordringen, derfor udviklede hun et Websystem og en app hvor du kan få direkte forbindelse til en tolk. 

Nogle af dem vi samarbejder med

 

Virksomhedens rammer

Hos NEMConnect bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads.

Udsigten fra dit skrivebord

Det er ikke alle kontorer der har udsigt til skoven, Dyrk lige udsigten fra dit skrivebord eller gå en tur i pausen. 

Sjov og ballade (også når du har fri)

Hvad siger du til en omgang bordfodbold til fredagscafe? Den årlige julefrokost? sommerfester? skiture? og vinterbadning? 

Kickstart dagen 

Glem den kedelige rugbrødsmad! Vi starter altid dagen med en god grøntsagsshots og vores madmor sørger for at holde os skarpe med sund og nærende mad. 

Et slag Pool i frokostpausen 

Nogle gange har man bare brug for at koble af. Vi har både dart, billard- og fodboldbord, så du kan udfordre dine kolleger og få renset hovedet.

Spændende arbejdsopgaver!

Hos os får du masser af ansvar og et arbejde med spændende opgaver. Du får et arbejde, der handler om mere end oversættelse. Vi insisterer på at forstå de brancher, vores kunder arbejder i. Det er derfor, vi kan lave de bedste løsninger til dem.

Vil du være en del af os?

Vi søger dygtige freelancetolke. 

Kontakt os

keyboard_arrow_up